Uitnodiging Gemeente Schouwen-Duiveland: Cultuurvisie

Bron: Gemeente Schouwen-Duiveland
Beste lezer,

De gemeente werkt aan een Cultuurvisie. Graag willen wij u daarom uitnodigen voor een bijeenkomst over kunst en cultuur op Schouwen-Duiveland op 6 februari 2024 in Dorpshuis Zonnemaire.

Cultuur is belangrijk voor onze identiteit en het leven op ons eiland. Het is belangrijk voor creatieve ontwikkeling en draagt bij aan recreatie en toerisme en een inspirerende leefomgeving voor onze inwoners. We vinden het daarom belangrijk om van u, inwoners, culturele organisaties en bedrijven te horen wat er nodig is om kunst en cultuur te stimuleren en welke kunst en cultuur belangrijk is voor Schouwen-Duiveland.

Wij nodigen u uit om mee te praten over wat u belangrijk vindt en wat er volgens u nog mist in uw omgeving. De bijeenkomst is op dinsdag 6 februari 2024 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De inloop begint om 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur.

Laat ons uiterlijk woensdag 31 januari 2024 weten of u aanwezig kunt zijn. U kunt zich aanmelden via e-mail. We vragen u vriendelijk om met maximaal 2 personen per organisatie deel te nemen.

Als u op deze datum niet kunt, maar wel interesse hebt, laat het ons dan ook weten. U kunt dan wellicht bij een andere bijeenkomst aansluiten.

Tot ziens op 6 februari 2024!

Met vriendelijke groet,

Jacqueline van Burg
wethouder Leefomgeving

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *